Billiga Pellets

Vart kan jag hitta billig pellets?

Vi listar främst pelletsaktörer som tillverkar pellets med ett bättre pris än du kanske kan få hos en mindre lokal återförsäljare på din ort. Att köpa pellets brukar innebära att ju mer du köper desto bättre priser kan du få. Köper du av en mindre butik och enstaka säckar kan priset bli mycket högre än om du beställer direkt från tillverkaren hem till dig. Att elda med pellets kräver dock en hel del i mängd om man skall inneha pelletsbränning som huvudkälla för att värma sin villa, vilket gör att man i de flesta fall tjänar mycket på att beställa hem större partier i bulk och lagra hemma.

De flesta erbjuder dig att köpa hem pallar som brukar väga runt 800 kg eller köpa hem i bulk och där du då kan välja antalet ton eller kilo själv. Skall man köpa mindre enheter så brukar detta levereras med säckar om 16 kg i varje säck. En pall består allt som oftast av just 52 säckar och utgör då en vikt på 832kg.

Hur mycket pellets du förbrukar beror såklart på en rad faktorer så som husets storlek, tätning, yttre faktorer som väder och vind samt andra värmeskapande faktorer.